Skip to main content

Početak Position Igara: 1970-te i 1980-te

Pozicija igre pohađali prilično daleko od svojih jednostavnih porijekla, mijenjajući tijekom desetljeća da bi postao jedan od obično najpopularniji oblici casino zabave. Posjetite slot igre da biste istražili ono fascinantno transformacija. U ovom dijelu članka, mi ćemo otkriti vrijeme od 1970-ih do 1980-ih, kada su slot igre vješte značajne poboljšanja koje su postavile temelje zbog njihovog budućeg razvoja.

Tehnički utori

U 1970-ima, mehanički slotovi prošireni su dominirali kockarnicama po svijetu. Ovi uređaji, poznati kao "jednoruki banditi," primijenjeno stvarno mehanički bubnjevi koji su se vrtjeli kada je igrač lopte izvukao polugu. Ikone na kolutima, kao što su voće, BAR dizajni i tjedni, bili su postavljeno na tjelesno skida u stroju. Once the bubnjevi stopped, igrači bi znati jesu li oni'd osvojili prize na temelju kombinacija dizajna prikazano na isplatnoj liniji.

Technical automati bili su laki za perform i quickly dobio priznanje zbog njihove pristupačnosti i uzbuđenja. Međutim, oni'd svoja ograničenja, uključujući malo količina isplatne linije i relativno male isplate. Usprkos tome, ovi slotovi stavljeni inspiracija za budućnost rast games chance u kasinima.

Izdanje Digital komponenti

Kasnih 1970-ih i ranih 1980-ih, bilo je značajnih tehnoloških razvoja koje su promijenile način na koji utor igre funkcionira. izdanje elektronskih komponenti u utor proizvoda prouzročilo je biti moguće proizvesti nove funkcije i poboljšati iskustvo kockanja. Prvi elektromehanički utor proizvodi kombinirani mehanički bubnjevi s digitalnim uređaji i mikroprocesori.

Jedan od najključnijih inovacija od toga vremena bio je dolazak Slučajnog Količina Generator (RNG) inženjering, koja je zamijenila fizičke bubnjeve. RNG dopušteno razvoj potpuno digitalne utor proizvoda, gdje rezultati svake sport su utvrđeni proizvoljnim brojevima stvoreno sa pc sustava. Ono inženjering ne samo poboljšano stabilnost i sigurnost aktivnosti, ali dodatno dopušteno veći broj isplatnih linija i tehnički kombinacije simbola.

Digital automati su donijeli zajedno nove prilike za sport dizajn. Dizajneri mogu razviti složenije aktivnosti s više isplatnih linija, bonus jedinice i specifični simboli kao što je divlji i širenje simbola. Ove nove karakteristike su znatno povećale zadovoljstvo i prijedlog igrača , stvaranje utor aktivnosti mnogo više privlačnijim.

izdanje video monitore nasuprot tjelesnim bubnjevima bio je još faza naprijed. Prvi video automati pojavili su se kasnih 1970-ih, a jedan od prvi je bio "Fortune Money," razvijeno 1976. Ovo film utor primijenjeno TV monitor proizvesti dizajni i igre prednosti, dopuštanje dizajnerima da eksperimentiraju s nove forme i teme.

kroz 1980-ih, elektronički automati pretvoreni sve više i više prisutni u kockarnica širom svijet. Ovi automati su dozvolili operaterima kockarnica da jednostavno modificiraju aktivnosti i isplate, čineći ih varijabilnijim i profitabilnijima. prihvaćanje položaja aktivnosti nastavak razvijati, postavljanje razdoblja za potencijal inovacije koji bi više oblikovati industriju.

Posjećivanje slot igre daje vam šansu da istražite bogati povijest i razvoj položaj igara, od mehaničke uređaji do suvremenih električnih utora. Ove izumi ne samo transformirani način utor igre izvode , ali dodatno donekle poboljšano kockanje iskustvo, dobivanje bezbroj sudionika oko svijeta.

Povećanje Video automata: 1990-e

kroz 1990-ih, slot igre vješt značajan znanstveni napredak, kretanje od tehničkih i elektromehaničkih tehnika na potpuno digitalne formate. Posjetite slot igre dobili upoznali s različitim i zanimljivo video automati koji su transformirali svijet aktivnosti na sreću. U onom područja izvješća, mi ćemo istražiti prvi video automati i izdanje bonusa i posebnih djeluje koje su zabilježile ono desetljeće.

Prvi Movie automati

Početni video automati pojavljivati činiti kasnih 1970-ih, ali tijekom 1990-ih oni uistinu jesudošao dominantni vrsta utor igre u kasinima. Ove aktivnosti primijenjene zasloni proizvesti ikone za razliku od tjelesnih bubnjeva, što je dopušteno za puno više pokretljivost u sportu oblikovati. Movie automati imaju dopušteno programerima proizvesti igre s dodatnih isplatnih linija, dodatnih symbols i progresivne teme.

Jedna od prva i mnogo popularniji film utor aktivnost bila je "Kotur ' Em unutra," proizveo WMS Gambling 1996. Ono igra uveden misao bonus puta, gdje god sudionici mogu pobijediti dodatne nagrade kroz mini -igre unutar igre the beds base igre. Benefit modeli su vrlo brzo postali standard u poziciji game poslovno, ponuda uključeno užitak i veća mogućnost dobitak.

Video slotovi također dopušteno integraciju sofisticiranog umjetničkog, animacija i zvučnih datoteka, što donekle povećano cijelo gaming iskustvo. Dizajn igre su u omiljene, s mjestima predikovanim na filmovima, tv collection, celebrities i različite popular kulture. Ono broja stilova je privuklo širi niza ljudi, stvaranje pozicija igre ugodnije i privlačnije.

Uvod bonusa i posebnih funkcija

Jedan od mnogih ključne komponente koje su primijetile povećanje video utora kroz 1990-e bilo je uvođenje bonusa i posebnih značajki. Bonus modeli, besplatni revolves, množitelji i spread designs narasli da budu uobičajeno odjeljka video utor igre, stavljanje novih slojeva uzbuđenja i strategije.

Advantage modeli su često induciraju kada sudionik posjetitelji određeni mješavine simbola. Ove runde mogu eventualno sadržati brojne mini igre, kao što je na primjer kotač fortune, product choice ili extra besplatna okretaja. Korist kruži ne samo pojačajte vjerojatnost zaradu , ali također povećaj uživanje vrijeme i povećaj dijamantno od igrači.

Besplatni moves su još jedno popularno značajka obično nalazi se u film utora. Ovi revolves dopuštaju sudionicima da spin valjke na nema dodano cijena, ali uz mogućnost zarade pravih nagrada. Besplatni spinovi obično imaju dodatni množitelja, to bi moglo znatno povećati dobitke.

Spread symbols su unique icons koji hoće stimulirati bonus funkcije bez obzira na njihovu poziciju na isplatnim linijama. Ovi predstavljanja općenito poklon dodatne nagrade ili besplatne vrti jednom oni pojavljuju u određenom broju na zaslonu.

Množitelji su još jedna popularna funkcija koja podiže dobitke osobe. Kada se množitelj aktivira, svi dobici tijekom određenog razdoblja ili bonus kružno može biti množeno pomoću specifičnog elementa, dovodi do donekle veće nagrade.

Ove izumi ne samo poboljšali uzbuđenje i vjenčanje sudionici, ali također znatno poboljšano industrijsko uspjeh slot igara . Kockarnice su brzo prepoznale moguć video automata, stoga ove aktivnosti uskoro su apsolutno najviše prikazano u njihovim ponuda.

Posjećivanje slot igre daje vam šansu da ispitate široku raznolikost videozapisa utora s različitim prednost funkcije i teme. Ove aktivnosti ne samo nude užitak i užitak, već također nude nekoliko options huge big major, stvara jednim od najviše lijepo vrste aktivnost u kasinima po svijeta.